maanantai 23. tammikuuta 2023

LUKSUS-LUONNONKOSMETIIKKAA IKÄÄNTYVÄLLE IHOLLE SILÉ COSMETICS

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ @SILÉ COSMETICS

Sisältää alennuskoodin -30%

Sain testiin ihanan luksus-luonnonkosmetiikkaa sisältävän ihonhoitopakkauksen kokkolalaiselta yritykseltä nimeltä Silé Cosmetics. Yrityksen ihonhoitotuotteet ovat saaneet innoituksensa Skandinavian puhtaasta luonnosta.Tuotteita ei testata eläimillä, eikä niissä ole mitään eläinperäisiä ainesosia. Silé Cosmetics on FI Naturan sertifioitu sarja, eli tuotteiden laatua, luonnonmukaisuutta sekä alkuperää valvotaan jatkuvasti. 
Posti toi minulle Sile Cosmeticsin täydellisen lahjapakkauksen, jonka jo ylellinen ulkokuori kätki sisäänsä ihon kuivaharjaukseen soveltuvan harjan, tyrni-kuorinta-aineen sekä koivunmahla-karpalo kosteusvoiteen. 

Silé Cosmetics Ritual pitää sisällään neljä vaihetta: Joka toinen päivä kuivaharjataan ja joka toinen päivä kuoritaan ihoa; välipäivinä sitten kosteutetaan. 
STEP 1 Kuivaharjataan joka toinen päivä ennen peseytymistä. Kuivaharjaus kiinteyttää ja stimuloi kollageenin tuotantoa, mikä estää ihon ennenaikaista vanhenemista. Kuivaharjaus tehostaa ihon pintaverenkiertoa ja irroittaa kuolleita ihosoluja. Säännöllisellä käytöllä voidaan saada näkyviä tuloksia selluliitin hoidossa. 
STEP 2 Levitään kosteusvoide puhtaalle, kuivalle iholle. 
STEP3 Kuoritaan iho joka toinen päivä. Samana päivänä ei kuivaharjausta ja kuorintaa saanut tehdä.
STEP 4 Levitään kosteusvoide pesun jälkeen puhtaalle ja kuivalle iholle. 
Kuivaharjauksen hyödyt tietää jokainen eli harjaus tasoittaa ihoa, parantaa ihon pintaverenkiertoa ja vahvistaa lymfan kulkua sekä häivyttää selluliittia. Harjaus aloitetaan aina alhaalta ylöspäin kohti sydäntä ja edetään pyörivin liikkein. Harjaus stimuloi myös omaa kollageenin tuotantoa.
Ensimmäisen kuivaharjauksen jälkeisen kuivan ihosolukon määrää ei voi kukaan edes kuvitella! En olisi itsekään uskonut! 

Silé Gold Tyrni on ikääntymistä hidastava kuorinta-aine eli ihan passeli +55v iholle. Se poistaa kuolleet ihosolut uudistaen ihoa. Minulla on aina ollut äärimmäisen pintakuiva iho, ja nyt vanhemmiten se piirre on vain korostunut. Kuorinta-aine on tosi rouhea koostumukseltaan, mutta kun siihen saa käsituntuman niin ihossa tuntuu hyvälle. Ja se todella kuorii ihon ihanasti.

Koivunmahla-karpalovartalovoide sisältää 77% suomalaista koivunmahlaa,joka suojaa ja korjaa vaurioitunutta ihoa. Se sisältää myös hyaluroni-happoa, sheavoita sekä kauraöljyä eli kaikkea ihanaa, mitä vaativa suomalainen iho tarvitsee. Ja mikä parasta, vettä se ei sisällä ollenkaan! Puhtaalle iholle se imeytyi tosi nopeasti jättäen iholle ihanan tunteen ja tuoksun. 
Olen nyt käyttänyt tuotteita runsaan viikon, ja huomaan jo nyt eron ihoni kunnossa. Kuiva, suomuinen ihosolukko varsinkin reisissäni on poissa, ja terveennäköinen iho on tullut tilalle.
Tämä tuotesarja onkin ratkaisu atooppiselle ja kuivalle iholle.
Laitan todella paljon painoarvoa tuotteiden luonnollisuudelle ja kotimaisuudelle, ja vaakakupissa painaa myös eläimillä testaamattomuus.

Jos olet kiinnostunut kokeilemaan tätä huipputuotesarjaa, käytä tilatessasi
koodia ELINA30 . Saat 30% alennuksen tilaamistasi tuotteista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Want to translate the text in english?